Szemináriumi Képzések

A legjobb tartási szolgáltatások és a kiváló edzőszféra biztosítása mellett, Magyarországon különleges, nemzetközi 5-csillagos Olimpiai Bírókkal tartott gyakorlati és elméleti szemináriumi szolgáltatást biztosítunk lovasainknak.

Hiszünk benne, hogy ahhoz, hogy Magyarország magas teljesítményt érjen el a díjlovalásban, a legtapasztaltabb nemzetközi mentorok támogatásával, rendszeressé kell tenni a tréninglehetőségeket.

JOHAN ROCKX

A magyar Talent program holland testvér-programja, a Rabo Talent Program egyik kiemelt vezető díjlovas edzője, a holland nemzet kiemelet trénere, szaktekintélye, aki a riói olimpiai csapat edzője volt.

Számos holland győzelem és siker köszönhető edzői munkásságának, valamint maga is Nagydíj szinten versenyzett és képzett ki lovakat.

KATRINA WÜST

A híres lovaglótanárok Lörke és Tempelmann tanítványaként kezdte pályafutását.

2006 óta a legmagasabb fokozatú nemzetközi bíróként dolgozik. Bírált négy Világkupa döntőn és számtalan kontinens és világversenyen.

 

LEUNUS VAN LIEREN

2017-ben az év tenyésztője a KWPN tenyésztő egyesületben.
22 olyan lovat tenyésztett és képzett ki, melyek nemzetközi Nagydíj szinten is be tudtak mutatkozni.

A híres hollandiai Hexagon istálló tulajdonosa és edzője.

NICOLETTE VAN LEEUWEN

27 évesen indította el saját istállóját. Lovak képzésével és versenyzéssel foglalkozik. Fiatal lovaival a verdeni Fiatal lovak Világbajnokságától egészen Nagydíj szintig.

Tanítványaival akik Európa több országában vannak, több, mint 20 alkalommal jutott ki Világbajnokságra.

THOMAS LANG

5 csillagos díjlovas bíró és edző. Az ausztriai bíróképzésben, mint „Mentor” vesz részt. Tagja volt a riói olimpia bírói bizottságának.

EDDY DE WOLLF VAN WESTERRODE

Holland öt csillagos díjlovas bíró.

A 2015. évi aacheni díjlovagló Európa Bajnokság és a riói olimpia bírója volt.

MONIQUE PEUTZ

Ő az új nemzetközi díjlovas bíró „generáció” képviselője, aki nem csak elmagyarázza, hanem be is mutatja mit miért pontoznak a nagy nemzetközi versenyeken. 2017-től a holland póni válogatott edzője, de bírói tevékenységét annyira fontosnak tartotta a Nemzetközi Lovas Szövetség, hogy külön engedéllyel tovább folytathatja a bíráskodást is.

MAJA ŠTUKELJ

Edző és nemzetközi bíró.  Számos kontinens és világversenyen bírált minden kategóriában, valamint bírált a Fiatal lovak Világbajnokságán.